yükleyici
Sadakatsiz Final Bölümü

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, BBC’nin BAFTA Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan uyarlanan ‘Sadakatsiz’, heyecan dolu final bölümüyle ekranlara geldi. İki sezondur çarşamba akşamları Kanal D’de izleyici karşısına çıkan dizi, 60’ıncı bölümüyle veda etti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen başrolleri paylaştığı; kadrosunda; Gözde Seda Altuner, Nazlı Bulum, Özge Özder, Alp Akar ve Tarık Emir Tekin’in yer aldığı ‘Sadakatsiz’ final bölümünde; Asya, Derin ve Volkan arasındaki savaşın nasıl bittiği ve kaybeden ismin Volkan olması sosyal medyaya damga vurdu.

DERİN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

‘Sadakatsiz’in final bölümünde; Volkan’ın kendisinden ayrılmak istediğini söyledikten sonra tutuklanmasıyla şoke olan Derin, öfkesini annesine yansıttı. Kızına iyice sinirlenen Gönül, “Senden utanıyorum. Adam, Asya’yı seviyorum diyor anlamıyor musun?” dedi. Bu arada ceketini ve çantasını alan Derin, evden çıkınca; kızının Volkan’a gideceğini sanan Gönül, “Eğer gidersen seni affetmem” dedi. Derin de ona, “Ben de seni affetmeyeceğim” diye karşılık verdi.

Bir hışım evden çıkan ve sağlıklı düşünemeyen Derin, yolda giderken Asya’yı aradı. Ona uçurumdan düştükleri gün her şeyin bitmesi gerektiğini söyleyen Derin, yarım bıraktığı işi tamamlayacağını ve oraya Volkan’a kavuşmaya gideceğini söyledi. Derin’in kendisine bir şey yapmasından korkan Asya ise daha önce birlikte kaza yaptıkları uçuruma doğru gitti. Aynı anlarda Derin’in; Volkan’ın peşinden gelmediğini anlayan Onur, Asya’yı arayarak onların yanına gitti.

ASYA, DERİN’İ İKİNCİ KEZ KURTARDI

Derin’i atlamak üzereyken bulan Asya, onu vazgeçirmeye çalışırken Volkan’ın ikisini de sevmediğini söyledi. Ona inanmayan ve Volkan’a kavuşacağını söyleyen Derin, Asya; kızı Zeynep’in adını söyleyince geri adım attı. Yaptığı hamleyle Derin’i yanına çeken Asya, bunların geçeceğini ifade ederek ona sarıldı. Sonrasında Onur ve Asya, Derin’i hastaneye götürdü. Doktor, Gönül Hanım’a yaşadıklarının ardından şoka giren Derin’in bir klinikte tedavi olmasının uygun olduğunu söyledi. 

Bir yanıt yazın

Sorularınız için: [email protected]

 

Bağlantılar

HABER BÜLTENİMİZE KAYIT OL!